Barnvagn

I lördags köpte vi då vagn till bebben! Kanske tidigt, men bra att ha en beredd. Den får stå i köket just nu, men kan förhoppningsvis klämma in den i förrådet snart.
Hittade en billig på en Varbergs loppissida. Jag visste inte vad jag ville ha, eftersom det är en sån jäkla djungel med vagnar, så därför skrev jag ett inlägg att jag sökte vagn osså fick folk skicka vad de hade.
Det blev en gammal modell från Teutonia. Jag kunde inte hitta info om just den vagnen, och har fortfarande inte hittat, haha. Den har som sagt några år på nacken. Men den var inte så mycket använd av förra ägarna, så vi slog till på den helt enkelt. Märket i sig verkar vara bra annars så vi får hålla tummarna.
Den har fasta hjul, och det tror jag att jag ville ha. Det är väl lättast så, så kan man gå på alla underlag. Det ska ju både funka i stan och på landet. Det är lufthjul så man måste pumpa dem. Håller tummarna för att de håller ett tag utan punka ;) Fotbroms är där.
Den gick lätt att fälla ihop, blir ganska platt, så den borde lätt komma in i föräldrarnas bilar. Man kan vrida styret på andra hållet, så barnet ligger framåt, och göra om till sittvagn till senare. Även styrbart styre så man kan ha det i lite olika vinklar för händerna. Bra för Anders oxå kanske som är lite längre.
Tänkte väl skaffa en ny vagn sen när ungen blir större och kommer sitta mer dock.
Vi fick både liggpåse, regnskydd, myggnät och en skötväska till. 500kr betalade vi för den, och det tyckte jag var ett bra pris att chansa på. :)

Jag tycker om att pyssla och göra om saker (även om det kanske inte blivit så jättemycket sånt på sistonde, har ju inte ens en symaskin här så). Så jag tänkte väl försöka pimpa upp den lite. Kanske sy på några fina patchar, eller klä om vissa bitar i annat tyg och sådär. Får se vad man kan göra :) Nu behövs det köpas litet täcke, kudde, mobil och sånt till vagnen oxå, sen är den redo för när lilla alien ploppar ut!

Är nere på tvåsiffrigt när det gäller dagar nu. Läskigt :O Kommer ju gå så jäkla fort.
Bjuder på en liten bild som duktiga Helga tog på mig förra veckan när vi var nere vid stranden och fotade. Lite smårolig i ansiktet, men bilden i sig är fin :)
 
Nu ska jag snart skölja ur färgen ur mitt hår. Köpt ny färg, Violet denna gången, so jag verkligen hoppas blir mer LILA, så jag slipper allt det blåa hädanefter.
Imorgon ska vi till Göteborg och hinna med hela två olika spelningar! Det ni ;) Sen sova på vandrarhem, som var fullbokat. Så det blir i vars en sovsal, lite läskigt, men ska nog gå bra.

monstrousellen.blogg.se

En blogg om mig, mitt liv, mitt fotograferande och min graviditet.

RSS 2.0