Magbilder hittills.

Ett litet inlägg med samlade magbilder.
Inte blivit så många, då magen inte växt så mycket. Men kul att jämföra mellan första och sista iaf. Och vissa dagar känns det som den synts lite mer, men det kan ju bero på vad man haft för kläder oxå.
Det är väl inte jättespännande bilder kanske. Mest tagit de för min egen skull för att kunna jämföra.

Såhär är första från vecka 11, det var fortfarande hemligt för världen. Och det hade la inte hänt så mycket med magen än. Det var bara lite sådär vinterrund :P



Vecka 14. Ca en vecka innan vi gick offentligt. provade kläder inför påskhelgen och BOOM! Kan hända att magen var lite svullen just då, haha, för tyckte den putade verkligen ut jättemycket just då.

Vecka 15, Nu visste alla om det! Började få lite bula iaf. magen var ju inte "platt" längre iaf.


Vecka 17. Tänkte att jag ville försöka ta lite fina magbilder för en gångs skull, men sen orkade jag inte och det blev bara någon med mobilen istället.

Vecka 18. I tajta kläder syns den :P



Vecka 19. Hade varit på ultraljud och att såg bra ut. Så tänkte att nu var det dags att försöka ta riktiga bilder. För nu kändes det som att den syntes lite mer. Så, mina första fina magbilder :) Kommer bli 2-3 till i sommar iaf, då fotat av några av mina absoluta favoritfotografer, när magen är rund!!
 
Vecka 20. Passade på medans jag hade samma trosor som på vecka 11 bilden, och eftersom vi nästan var halvvägs. Man ser lite skillnad där iaf. Känns som magen måste växa snart, för det känns som om allt inne i min kropp trycks uppåt. Börjar få svårt att andas och grejjer :o

Vecka 22. Okej, ljuger lite. Går in i vecka 22 imorgon. Men eftersom jag gjorde inlägget idag vill jag visa vart jag är idag :P

Så att, så ser det ut. ursäkta för lite trosbilder, men lättare att ta bild då. Jag gillar inte att visa upp mig utan kläder egentligen (det var många år sen jag var så pass bekväm i min kropp att kunna fotas i underkläder tex). men eftersom jag måste bli "tjock" nu så är det mer okej, haha. lite lättare att trivas i kroppen eller hur man ska säga.
Jag längtar efter en riktig bula nu iaf. Så många kvinnor som är så otroligt vackra i sin graviditet. Och jag har så mycket kläder jag vill visa magen i i sommar. :)

monstrousellen.blogg.se

En blogg om mig, mitt liv, mitt fotograferande och min graviditet.

RSS 2.0